Banaan-vezelkoekje met matcha crème
Dit heb je nodig voor 5 koekjes
Banaan-vezelkoekje met matcha crème
Voor de repen:
- 1 rijpe banaan
- 75g Leef & Eet krokante vezelmix *
Voor de matcha crème:
- 100g ricotta
- 2 eetlepels vanillepoeder* (alleen die van je consulent)
- 1 koffielepel matcha thee*
- Stevia 100%*
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Voor de koekjes:
Warm de oven op 175°.
Plet de rijpe banaan en voeg de krokante mix toe.
Meng tot een egale massa.
Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met een lepel 10 bolletjes deeg.
Strijk ze plat uit en bak voor ongeveer 10 minuten.
Laat de koekjes afkoelen.
Voor de matcha crème:
Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot je een egale crème krijgt.
Serveertip:
Neem een koekje en bestrijk met de matcha crème.
Daarboven op nog een koekje.
Zo krijg je de gevulde koekjes.
Voor de Leef & Eet volgers:
Je mag 2 gevulde koekjes eten, tel dan 2 vezelporties en 1 fruitportie.
Eiwitportie hoef je niet te rekenen.