Boekweitwrap met zalm en sla
Dit heb je nodig voor 1 persoon:
Boekweitwrap met zalm en sla:
Voor de wraps, dit kan ook als pannenkoeken:
- 90 gr boekweitmeel*
- 400ml sojamelk 0% suiker
- 2 eieren
Beleg voor wraps :
- Philadelphia light
- zalm
- sla naar keuze *verkrijgbaar bij je consulent
Hoe ga je te werk:
Eerst maken we de boekweitwraps of pannenkoeken.
Klop de eieren los en voeg daarbij de sojamelk en het boekweitmeel.
Zorg dat je pan goed warm is voor je begint te bakken.
Bak alle wraps en laat die afkoelen.
Besmeer de wrap met een klein beetje Philadelphia light en beleg met gerookte zalm.
Nu nog een paar blaadjes sla en rol de wrap op. Snij de wrap in twee.
Voor de Leef & Eet volgers:
Eet je de wraps als lunch of diner dan voeg je zeker een slaatje van 200 gr rauwkost toe. Zo kom je aan je groenteportie. Je kan het ook eten als ontbijt maar dan zonder groenten.
Alle wraps of pannenkoeken samen 3 eiwitporties en 6 vezelporties.
Dus mag je er 1/3 van eten voor 1 eiwitportie en 2 vezelporties.
Philadelphia light en zalm zie je als beleg en hoef je dus niet te rekenen.
Smakelijk!