Chocolade brownie
Dit heb je nodig voor 4 porties:
Chocolade brownie
- 30 gr havervlokken*
- 100 ml amandelmelk
- 1 banaan
- 1 ei
- 2 eetlepels cacaopoeder*
- 1 eetlepel choQola*
- ½ koffielepel bakpoeder*
- stevia 100% (naar wens) *
- snuifje Himalaya zout*
- 170 ml Griekse yoghurt 0%
- 300 gr vers rood fruit naar wens
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 175°.
Doe de havervlokken in een blender en maal ze fijn.
Voeg daarna alle andere ingrediënten toe uitgezonderd de ChoQola, de Griekse yoghurt en het rood fruit.
Mix alles tot een glad papje.
Voeg dan de ChoQola toe en meng zacht met een spatel.
Giet het deeg in een met bakpapier bedekte vorm (een kleine vorm).
Bak voor +/- 35 minuten in de oven tot die mooi gaar is. (best even prikken om te zien of hij gaar is)
Laat de cake afkoelen.
Snij de cake in 4 stukken.
Verdeel over de 4 brownies de Griekse yoghurt en het rood fruit.
Voor de Leef & Eet volgers:
Per brownie is dit 1 fruitportie, ½ vezelportie en ½ eiwitportie.