Coconut wrap pizza
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Coconut wrap pizza
- 2 coconut wraps*
- 200 gr gemengde zeevruchten (garnalen, mosseltjes…)
- 1 pot tomatensaus zonder suiker*
- olijfolie*
- 1 teentje knoflook
- 100 gr ui
- 100 gr tomaat
- 100 gr rode punt paprika
- 100 gr champignons
- 1 klein rood pepertje (voor de liefhebbers van pikante pizza)
- 60 gr gemalen mozzarella
- zwarte peper
- Himalaya zout*
- enkele zwarte olijven
- oregano
- ansjovis (optie)
- rucola salade (optie)
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 170°.
Niet warmer omdat de wraps snel kleuren.
Snij de paprika, ui, champignons en tomaat in reepjes.
Snij de knoflook en het pepertje fijn.
Leg de wraps op bakpapier op je ovenschaal, zet ze niet helemaal bovenaan in je oven, en bak ze in 10 minuten krokant.
Ze kleuren best wel bruin (niet zwart).
Stoof de ui en de knoflook aan in olijfolie.
Voeg de paprika en champignons toe en bak alles beetgaar.
Kruid met peper, zout en oregano.
Voeg nu de tomatensaus toe.
Bedek de gebakken wraps met de tomaten-groenten saus.
Garneer verder met de zeevruchten, reepjes tomaat, ansjovis (eventueel), zwarte olijven in plakjes gesneden en daarbovenop de mozzarella.
Leg op een bakplaat en grill kort tot de kaas gesmolten is.
Werk af met rucola.
Geen fan van zeevruchten?
Vervang die door 100 gr tonijn uit blik of extra kaas (60 gr) kan ook.
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwitportie en 1 groenten portie.
Tip:
Bak direct de 4 wraps krokant en dan kan je die andere 2 in reepjes gesneden serveren bij een dip of als krokant hapje.