Courgette met geitenkaas
Dit heb je nodig voor 2 personen:
- 1 courgette
- 200 gr champignons
- 1 kleine rode ui
- 120 gr geitenkaas (die je kan verkruimelen)
- tomatensaus zonder suiker*
- olijfolie*
- herbamare*
- afwerking: basilicum
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 180°.
Snij de courgette in de lengte in plakken.
Snij de champignons in plakjes en snipper de rode ui fijn.
Stoof de ui aan in olijfolie, voeg de champignons toe en stoof ze gaar.
Kruid met herbamare.
Bak de courgette plakken beetgaar in olijfolie.
Leg de courgette plakken op een ovenschaal en kruid met herbamare.
Beleg iedere plak met 2 eetlepels tomatensaus, verdeel daarop de geitenkaas en het champignonmengsel.
Zet de courgette 10 min in een voorverwarmde oven.
Werk af met de verse basilicum.
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwitportie en 1 groenten portie.