Courgetterolletjes met zalm en ricotta
Dit heb je nodig voor 2 personen
Courgetterolletjes met zalm en ricotta
- 350 gr courgette
- 100 gr gerookte zalm*
- 100 gr ricotta
- 20 gr pijnboompitten*
- 50 gr zongedroogde tomaten*
- 1 pot tomatensaus zonder suiker*
- olijfolie*
- zwarte peper
- Himalaya zout*
- verse basilicum
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 185°.
Snij lange linten van de courgette.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Overgiet met wat olijfolie, kruid met peper en zout.
Laat dit 5 minuten garen in de oven. (zo rollen ze gemakkelijker)
Rooster de pijnboompitten kort tot ze goudbruin zijn.
Beleg de courgette met plakjes zalm, bestrijk met de ricotta en rol ze op.
Giet de tomatensaus in de ovenschaal en zet de courgette rolletjes rechtop in de saus.
Werk de ovenschotel af met de geroosterde pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes.
Zet 10 à 15 minuten in de oven.
Werk af met de verse basilicum.
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 groenten portie, 1 vezelportie en 1 eiwitportie.