Gebakken peer met krokante vezelmix en mangosorbet
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Gebakken peer met krokante vezelmix en mangosorbet
- 2 peren
- 200 gr cottage cheese
- 150 gr bevroren mango stukjes
- 30 gr Leef & Eet krokante vezelmix*
- ghee*
- speculaaskruiden*
- stevia vloeibaar 100% *
- 1 eetlepel vanillepoeder*
- choQola*
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 190°.
Schil de peer, halveer ze en haal het klokhuis uit met een lepeltje.
Leg de peren op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk ze met de ghee en strooi er wat speculaaskruiden over.
Bak de peren 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Vul ze op met de krokante vezelmix en bak nog 5 minuten verder.
Maak ondertussen de sorbet:
Mix de cottage cheese met de bevroren mango stukjes in een hakmolen tot een egale mengeling.
Niet langer dan nodig om zo een bevroren massa over te houden.
Voeg naar smaak stevia en de vanillepoeder toe.
Serveertip:
Serveer de warme peren met de mangosorbet.
Smelt dan enkele koffielepels ChoQola.
Giet de warme chocoladesaus over de peren.