Gevulde mini paprika’s
Dit heb je nodig:
Gevulde mini paprika’s
- 8 mini paprika
- 35 gr gekookte quinoa*
- 60 gr zachte geitenkaas
- 10 gr pijnboompitten
- olijfolie*
- oregano
- verse bieslook
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 180°.
Snij de hoedjes van de paprika ’s en haal de pitjes uit.
Snij de bieslook fijn.
Meng de gekookte quinoa met de zachte geitenkaas, pijnboompitten, oregano en bieslook.
Vul de minipaprika’s met deze mengeling.
Besprenkel met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak voor 20 min in de voorverwarmde oven.
Tip:
Je kan de paprika makkelijk op voorhand bereiden.
Zowel warm als koud zijn ze lekker.
Voor de Leef & Eet volgers:
Als hapje kan je er wel eentje van eten zonder te tellen.
Als je een volle groenten portie wil nemen dan heb je 150 gr paprika nodig, met de volledige vulling kom je dan aan:
1 groenten portie, 1 eiwitportie en 1,5 vezelportie.