Halloumi met knolselder en courgette
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Halloumi met knolselder en courgette
- 200 gr courgette
- 200 gr knolselder
- 120 gr halloumi of berloumi
- olijfolie*
- zwarte peper
- Himalaya zout*
- 1 koffielepel vers gesneden koriander
- 1 koffielepel vers gesneden basilicum
- 2 koffielepels vers gesneden bieslook
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Snij de knolselder en de courgette in blokjes van ongeveer 1 centimeter.
Bak de knolselder en de courgette apart in een mooie hoeveelheid olijfolie tot ze beetgaar zijn.
Best apart omdat knolselder een langere gaartijd heeft dan courgette.
Voeg ze daarna samen, ook de olijfolie mag erbij.
Voeg nu alle kruiden toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak de halloumi aan beide kanten goudbruin.
Kruid met peper.
Serveer met de groenten.
Voor de Leef & Eet volgers:
Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groenten portie.