Krokante ChoQola boekweitwafels
Dit heb je nodig voor 4 wafels:
Krokante ChoQola boekweitwafels
- 4 boekweitwafels * (let op alleen die met 100% boekweit)
- Griekse yoghurt 0%
- enkele lepels ChoQola*
- optioneel: kokosrasp*
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Bestrijk één kant van de boekweitwafels met Griekse yoghurt.
Leg ze op bakpapier op een bakplaat.
Plaats de bakplaat in de diepvries tot het yoghurtlaagje hard is.
Dan smelt je de ChoQola.
Laat de ChoQola een beetje afkoelen.
Strijk de ChoQola voorzichtig op de yoghurt.
Leg de wafels terug op de bakplaat met de ChoQola aan de bovenkant.
Bestrooi eventueel met een beetje kokosrasp.
Vries de wafels terug in.
Nu hoef je ze enkel nog het moment zelf uit de diepvries te halen en te genieten.
Voor de Leef & Eet volgers:
2 wafels zijn 1 vezelportie.
Voor de ChoQola hoef je niets te rekenen.
Neem de wafels alleen tijdens de dag. (owv de vezels)