Mango-mousse met havervlokken
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Mango-mousse met havervlokken
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels vanillepoeder*
- 30 gr havervlokken*
- 300 gr mango
- 170 gr Griekse yoghurt 0%
- Stevia vloeibaar 100%
- 1 eetlepel MCT-olie*
- speculaaskruiden*
- bakpapier
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 175°.
Meng de havervlokken met de MCT-olie en de speculaaskruiden.
Verdeel ze op het bakpapier op een ovenplaat.
Rooster deze mix ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij de mango in stukjes.
Klop de eiwitten stijf.
Meng het opgeklopt eiwit met de helft van de mango stukjes, de Griekse yoghurt en het vanille poeder.
Voeg Stevia toe naar smaak.
Serveer de mousse met de geroosterde havervlokken en de overige mangoblokjes
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwitportie, 1 vezelportie en 1 fruitportie.
Het is belangrijk dat je je aminozuren Complex hierbij neemt.