Ovengebakken havervlokken met peer
Dit heb je nodig per persoon:
Ovengebakken havervlokken met peer
- 1 kleine peer
- 100 ml amandelmelk (max 0.3 gr suiker)
- 100 ml sojayoghurt (max 0.3 gr suiker)
- 15 gr havervlokken*
- speculaaskruiden*
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven op 180°.
Schil de peer en snij die in stukjes.
Meng de havervlokken met de amandelmelk en de yoghurt.
Meng de blokjes peer erdoor en voeg de speculaaskruiden toe naar wens.
Schep je beslag in een ovenbestendig potje en strijk de bovenkant glad.
Leg bovenaan eventueel wat dunne stukjes peer.
Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Tip:
Je kan dit zowel koud als warm eten.
Heb je ’s morgens geen tijd dan bak je het de avond voordien en heb je een snel ontbijtje.
Voor de Leef & Eet volgers:
Per persoon is dit 1 fruitportie, 1 eiwitportie en 1 vezelportie.