Overnight quinoa cacao pudding
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Overnight quinoa cacao pudding
- 30 gr ongekookte quinoa*
- 15 gr chiazaad*
- 340 ml Griekse yoghurt 0%
- 2 peren
- 2 koffielepels cacaopoeder*
- speculaaskruiden *
- vloeibare stevia 100%*
- mct olie*
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Spoel de quinoa goed onder stromend water.
Doe de quinoa in een ruime hoeveelheid water (zeker 3x meer dan de quinoa) en breng aan de kook.
Laat 5 minuten koken en zet het vuur uit.
Laat de quinoa nog 5 minuten wellen.
Giet af en laat afkoelen.
Meng de yoghurt met de quinoa, het chiazaad, de cacaopoeder en stevia naar believen.
Maak hiervan 2 porties en laat opstijven in de koelkast.
S ‘morgens:
Snij de peren in blokjes en stoof deze licht aan in mct olie.
Strooi er de speculaaskruiden over.
Verdeel de peer over de 2 pudding porties.
Smakelijk!
Voor de Leef & Eet volgers:
Per persoon is dit 1 fruitportie, 1 vezelportie en 1 eiwitportie.