Venkel-zalm-quinoa salade
Dit heb je nodig voor 2 personen
Venkel-zalm-quinoa salade
- 400 gr venkel
- 200 gr cottage cheese
- 150 gr gekookte quinoa*
- 100 gr gerookte zalm*
- scheutje knijpcitroen*
- zwarte peper
- Himalaya zout*
- curry poeder
- verse bieslook
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Hak de venkel héél fijn en knijp er een beetje citroen op.
Snij de bieslook fijn.
Snij de helft van de gerookte zalm in kleine stukjes.
Meng de venkel met de gekookte quinoa, de cottage cheese, de gerookte zalm in stukjes en veel fijngesneden bieslook.
Kruid met peper, Himalaya zout en een beetje currypoeder.
Dresseer de salade met de rest van de zalm en garneer met een paar takjes bieslook.
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwitportie, 1 groenten portie en 1 vezelportie.