Vezelreep met matcha crème
Dit heb je nodig voor 5 repen
Vezelreep met matcha crème
Voor de repen:
- 1 rijpe banaan
- 75g Leef & Eet krokante vezelmix *
Voor de matcha crème:
- 100g ricotta
- 2 eetlepels vanillepoeder* (alleen die van je consulent)
- 1 koffielepel matcha thee*
- Stevia 100%*
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Voor de repen:
Verwarm de oven op 175°.
Plet de rijpe banaan en voeg de krokante mix toe.
Meng tot een egale massa.
Bedek een bakvorm met bakpapier en schep de massa uit met de dikte van een reep.
Druk de bovenkant goed aan.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Snij ze daarna in 5 repen en laat afkoelen.
Voor de matcha crème:
Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een egale crème.
Serveertip:
Serveer de reep met de matcha crème.
De reep alleen eten kan natuurlijk ook.
Je kan de reepjes mooi afzonderlijk verpakken om mee te nemen.
Voor de Leef & Eet volgers:
Je mag 2 repen eten, dan kom je aan 2 vezelporties en 1 fruitportie.
De volledige crème is 1 eiwitportie.