Naet/Total Reset® behandelt overgevoeligheden, allergieën en intoleranties op een natuurlijke en pijnloze manier.

“Werken met deze pijnloze methode is al 10 jaar mijn focus.”

NAET/Total Reset behandeling
NAETNambrudipad’s Allergie Eliminatie Technieken – richt zich specifiek op het uitschakelen van allergieën, intoleranties en overgevoeligheden. Het is een methode om de energie in het lichaam terug in evenwicht te brengen.
  • NAET/Total Reset werkt op de meridianen (energiebanen) van de patiënt d.m.v. acupressuur (dus geen naalden). Deze werkwijze is pijnloos, veilig en efficiënt en daarom ook geschikt om zuigelingen, kleine kinderen, zeer zwakke of invalide patiënten maar ook dieren te testen en te behandelen.
  • NAET/Total Reset is een aanvullende methode en combineert zonder risico met andere therapieën.
  • Na de NAET/Total Reset behandelingen hoeven voormalige patiënten de producten waar ze vroeger allergisch op reageerden niet langer te vermijden.
  • NAET/Total Reset is een natuurlijke, niet-agressieve techniek om je energie weer in balans te brengen. In de afgelopen twintig jaar heeft geen enkele patiënt op lange termijn ongewenste bijwerkingen gehad.

Combineer NAET/Total Reset met de door jouw arts voorgeschreven geneesmiddelen of therapie.

Tijdens het NAET/Total Reset-behandelingsprogramma raden we de patiënt aan de door zijn huisarts of specialist voorgeschreven geneesmiddelen te blijven innemen of de voorgeschreven therapieën te blijven volgen. Als je als patiënt voor je specifieke aandoening reeds beroep doet op een huisarts of specialist, raden we je aan om dit ook te blijven doen. NAET/Total Reset is een behandeling om de energieblokkades op te heffen. Het is geen vorm van eerste lijn zorg.

Mijn opleidingen en ervaring

Om efficiënt te kunnen werken met deze fijngevoelige techniek is een gedegen opleiding en ervaring een must. Werken met deze pijnloze methode is al 10 jaar mijn focus, ik kan beroep doen op 10 jaar kennis en ervaring. Als erkende NAET/Total Reset-therapeut blijf ik me ook regelmatig bijscholen. En dit ook in andere aansluitende disciplines als begeleiding bij gezonde voeding, emotionele ondersteuning en coaching.

Meer over NAET/Total Reset®

“Allergie” is voor NAET/Total Reset een verzamelnaam voor “overgevoeligheden, allergieën, intoleranties” of “alles wat leidt tot onevenwicht of disbalans” in je lichaam. Volgens de theorie van de oosterse geneeskunde heeft een mens, als de energie in zijn lichaam in balans is, geen last van gezondheidsproblemen die voortkomen uit het onevenwicht van die energie.

Volgens NAET/Total Reset zijn allergieën de oorzaak van de energetische disbalans in de meridianen; ook wel energiebanen genoemd. De energieblokkade in deze meridianen is de belangrijkste oorzaak van allergische reacties op ongeacht welke stof. Deze stof noemen we later het “allergeen”.
Als de energieblokkade – veroorzaakt door een specifiek allergeen – opgespoord is en behandeld wordt met NAET/Total Reset, geeft dit allergeen geen ongewenste reacties meer in je lichaam wanneer je later weer in contact komt met het allergeen.

Patiënten die zich willen verdiepen in de NAET/Total Reset therapie, vinden meer info in het boek “Leven zonder allergie” of het “NAET handboek” van Dokter Devi Nambudripad.

Meer over Dr. Nambudripad en Total Reset Europe >

Klachten

Voedselovergevoeligheden komen steeds vaker voor. Koemelk-allergie, lactose-intolerantie, gluten- en tarwe-overgevoeligheden, reacties op alcohol, op fruit, op suikers (vb. glucose, sacharose..e.a.), op kleur- en bewaarmiddelen, op smaakversterkers, e.d.

Contactallergie zoals de reactie op nikkel, kledij, zon … kan de huid irriteren.

Daarnaast reageren veel mensen op omgevingsstoffen als pollen, grassen, bomen, stuifmeel, stof, huisstofmijt, dieren, enz. Dit zorgt vaak voor een loopneus, tranende ogen, niezen, piepende ademhaling…

Met NAET/Total Reset® kan het anders.

Hoe ga ik te werk?
  1. Je stuurt me een mail, graag met je telefoonnummer of maakt een afspraak, ik bezorg je je een intakeformulier.
  2. Tijdens de eerste intake kan ik bepalen op welke stoffen je allergisch reageert en bespreken we de volgorde van de behandelingen.
  3. Vervolgens behandelen we de verschillende allergenen afzonderlijk volgens de NAET/Total Reset-methode.