Choqola pralines
Dit heb je nodig:
Choqola pralines
- 1 pot Choqola naar keuze (Milky of Orange)*
- Leef & Eet krokante vezelmix* of zonnebloempitjes* of gemalen nootjes (voor de afwerking)
- 2 kommetjes die in elkaar passen
- kokend water
- pralinevormpjes
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Doe in het grootste kommetje kokend water.
In het kleinste kommetje doe je een paar lepels Choqola.
Plaats het kleinste kommetje in de grotere kom met kokend water, zo kan je de Choqola laten smelten au bain-marie.
Roer de Choqola tot die volledig vloeibaar is.
Nu kan je de Choqola in de vormpjes gieten.
Werk af met een beetje Leef & Eet krokante vezel of gemalen nootjes of zonnebloempitjes.
Plaats het vormpje nu in de diepvries.
Na ongeveer 1 uur heb je heerlijke ijspralines.
En zoals je kan zien is het kinderspel…
Voor de Leef & Eet volgers:
Je kan rustig genieten van 2 ijspralines en daar hoef je niets voor te rekenen.
Tip:
Je kan hem ook als smeerpasta gebruiken op een (Leef & eet) sneetje brood.
Kan ook gebruikt worden als topping op een dessert of je kan er ook koekjes mee bakken.
Weetje:
Binnen ons pakket gezonde voeding hebben we natuurlijk ook een ‘verwenmomentje’.
Choqola lijkt op chocolade, maar is het niet. Smaakt wel heel lekker!
Chocolade wordt chocolade genoemd als deze cacaoboter en suiker bevat. En net dat zit er niet in. Choqola is gemaakt van raw cacao, koudgeperste kokosolie, ongeroosterde noten, vanille, kruiden zoals kurkuma, kaneel, minerale zouten en dennenhoning.
De gebruikte dennenhoning is er eentje van een zuivere soort. De toevoeging van kurkuma, kaneel en nog andere kruiden voorkomt de stijging van je bloedsuiker zoals bij gewone honing.
Daardoor is deze choqola zelfs geschikt voor diabetici!
Deze Choqola kan daarom perfect in het Leef en Eet programma gebruikt worden.
Met de bijgeleverde vormpjes maken we ijspralines.