Courgette spaghetti met zeeboontjes
Dit heb je nodig voor 4 personen:
Courgette spaghetti met zeeboontjes
- 2 courgettes
- 150 gr zeeboontjes (in glas al gekookt)
- 60 gr amandelnoten*
- 60 gr hazelnoten*
- kokosolie*
* verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Laat de amandelnoten een nachtje weken in water en ontvel ze.
Hak de helft van de hazelnoten grof en rooster ze in een antiaanbakpan.
De andere helft maal je tot fijn poeder.
Snij de courgettes met een spiraalsnijder tot spaghetti slieten.
Verwarm de kokosolie en roer de courgette spaghetti en de uitgelekte zeeboontjes erdoor tot die warm zijn.
Voeg de amandelen en de gehakte hazelnoten erbij en laat nog even warmen.
Strooi er de gemalen hazelnoten over.
Voor de Leef & Eet volgers:
Per persoon is dit 1 eiwitportie en 1 groenten portie.