Gegrilde mango – ricotta crème
Dit heb je nodig voor 1 persoon:
Gegrilde mango – ricotta crème:
- 150 gr mango in 1 plak
- 100 gr ricotta
- speculaaskruiden*
- 1 eetlepel mct-olie*
- 15 gr amandelschilfers
- 1/2 koffielepel vanillepoeder*
- 1 koffielepel cacao nibs*
- stevia 100% vloeibaar naar wens*
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Strooi een beetje speculaaskruiden over de mango en verdeel de mct-olie erover.
Grill deze nu in de grillpan of in een antiaanbakpan.
Ondertussen mix je de ricotta los met de vanillepoeder.
Eventueel kan je nog beetje stevia toevoegen.
Mix tot je een gladde pudding krijgt.
Rooster de amandelschilfers in een koekenpan.
Serveer de gegrilde mango met de ricotta crème.
Garneer de geroosterde amandelen en de cacao nibs over de pudding.
Voor de Leef & Eet volgers: dit is 1 fruitportie, 1 eiwitportie en 1/2 notenportie.