Hazelnoot-cocoscrème met blauwe bessen
Dit heb je nodig voor 4 personen:
Hazelnoot-cocoscrème met blauwe bessen
- 800ml pure cocosyoghurt (die vind je alleen in de bio winkel)
- 120g hazelnoten*
- 600g blauwe bessen
- 60g krokante mix*
- eventueel 100% stevia naar smaak*
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Laat de hazelnoten een nacht in water weken.
Giet het water weg en mix de noten samen met de cocosyoghurt tot een gladde crème.
Voeg naar smaak stevia toe.
Laat dit mengsel zeker 3 u in de koelkast opstijven.
Voor het opdienen:
Verdeel de helft van de blauwe bessen in 4 schaaltjes.
Daar bovenop verdeel je de hazelnoot-cocoscrème.
Tenslotte verdeel je de rest van de blauwe bessen en werk je af met wat krokante mix.
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwitportie, 1 vezelportie, 1 notenportie en 1 fruitportie.