Portobello met zalm en ei
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Portobello met zalm en ei
- 2 grote portobello
- 2 eitjes
- 100g gerookte zalm*
- 100g cottage cheese
- zwarte peper
- pijpajuin
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Snij de gerookte zalm in stukjes en meng deze met de cottage cheese. Kruid met peper.
Breek de steel los uit de portobellos en vul de hoed van deze paddenstoelen met het zalm mengsel.
Maak in het midden een kuiltje om straks het eitje in te breken.
Verwarm de oven op 200°.
Zet de gevulde champignons in een ovenschaal in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Breek dan de eitjes in het midden van de portobellos en zet nog 5 minuten in de oven.
Zet nu de oven uit en laat de champignons nog 10 minuten in de oven verder garen.
Werk af met het fijngesneden pijpajuintje
Voor de Leef & Eet volgers:
Dit is per persoon 1 eiwit en 1 groenten portie.