Puntpaprika’s gevuld met tonijn of zalm
Voorbereiding: 10 minuten
Baktijd: 20 minuten
Dit heb je nodig voor 2 personen:
Puntpaprika’s gevuld met tonijn of zalm:
- 400 gr puntpaprika’s
- een blik tonijn – of zalm natuur, laat deze uitlekken, is dan ongeveer 140 gr
- 75 gr fetakaas
- 1 ajuin
- soeplepel olijfolie
- snuifje Himalayazout, zwarte peper en basilicum
Zo ga je te werk:
Verwarm de oven voor op 180°C.
De puntpaprika snij je in de lengte door. Verwijder de zaadlijstjes.
Laat de tonijn of zalm uitlekken en breek deze in stukjes.
De fetakaas en de ajuin (snij je fijn) meng je met 1 soeplepel olijfolie en tonijn of zalm.
Kruid met zout, peper en basilicum.
Vul de paprika met het mengsel.
Bak 20 minuten in de oven.
Smakelijk!
Dit geldt in het Leef & Eet programma als 1 eiwit portie en 1 groenten portie.
400 gr puntpaprika's een blik tonijn - of zalm natuur, laat deze uitlekken, is dan ongeveer 140 gr 75 gr fetakaas 1 ajuin 1 soeplepel olijfolie 1 snuifje Himalayazout, zwarte peper en basilicum