Spaghetti Bolognaise Konjac vezel
Dit heb je nodig voor 1 portie:
Spaghetti Bolognaise Konjac vezel:
- ½ pakje Konjac Vezel spaghetti*
- 130 gr runds- of kalfsgehakt
- ui, courgette, paprika, champignons… samen 200 gr (groenten naar keuze uit de lijst)
- ½ pot tomatensaus zonder suiker*
- olijfolie*
- peper
- Himalayazout*
- kruiden : basilicum, oregano, tijm, rozemarijn…
- garnering : een beetje gemalen kaas max 20 % vet
*verkrijgbaar bij je consulent
Zo ga je te werk:
Snij de groenten in stukjes en stoof ze aan in olijfolie tot ze gaar zijn.
Voeg daarbij de tomatensaus.
Bak het gehakt rul en voeg bij de groenten saus.
Voeg naar smaak de kruiden toe. Laat even door verwarmen.
Leg de Konjac Vezel spaghetti 1 min in kokend water en giet af.
Serveer de spaghetti met de groenten saus en garneer met de gemalen kaas.
Smakelijk!
Voor de Leef & Eet volgers is dit 1 eiwitportie en 1 groenten portie.